keskiviikko 13. huhtikuuta 2022

Erinomainen päätelmä mikä ainoa looginen Ryssän sotatoimien jäljiltä 1991 Tsetsenian, Georgian ja nyt viimeisimmän 8 vuotta kestäneen Ukrainan sodan jäljiltä: Ainoa toimiva politiikka voi olla Ryssän ja Kiinan eristäminen ja painostaminen sekä oman eurooppalaisen sotilasmahdin ylivoimaisuus.

Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa 2023 Katso googlehaulla lisää kuva 28.3.2022 Ukraina lippu Yliopistolla pic10Itse olen ollut samoilla linjoilla viimeiset 31 vuotta miten Ryssään ja Kiinaan pitää suhtautua. Joten todettakoon: Erinomainen päätelmä Jari Ehnroothilta mikä on ainoa looginen Ryssän sotatoimien jäljiltä 1991 Tsetsenian, Georgian ja nyt viimeisimmän 8 vuotta kestäneen Ukrainan sodan ja alueriistojen jäljiltä: 

Jari Ehrnroothin kolumni: Lännen kolme virhettä ja miten ne korjataan Vapautta rakastava länsi vaurastutti pahimman vihollisensa ja nyt on aika korjata virheet, kirjoittaa Ehrnrooth kolumnissaan       

Ainoa toimiva politiikka voi olla sotarikollisen Ryssän ja vähemmistökansojensa kansanmurhia tehtailevan Kiinan eristäminen ja painostaminen sekä oman eurooppalaisen sotilasmahdin ylivoimaisuus. 

Jos yksilönvapautta, ihmisoikeuksia ja kansanvaltaa halutaan levittää länsivaltojen ulkopuolelle, on pyrittävä vaikuttamaan pakkovaltaisten maiden kansalaisten ajatteluun.

Taloudellisen yhteistyön ehtona on oltava ihmisoikeuksien kunnioitus ja kansanvallan toteutuminen vapaissa vaaleissa

On hämmästyttävää että tästä Tsuhnalasta (Silvotussa tynkä-Suomessa) ei ole asiassa ollut yhteisymmärrystä, ei Euroopassa ja USA:ssa ennen 24.2.2022 alkanutta viimeisintä imperialistisen miehittäjä-Ryssän sotarikoksia Ukrainaa ja sen kansaa koskien.

Vihdoin ja viimein USA:n presidentti Joe Biden on ottanut Ronald Reaganin omaksuman "Pahuuden valtakunta" asenteen Ryssän toimiin, sekä aktivoinut "Lend and lease"-lain vuodelta 1941 Ukrainan pelastamiseksi.

Seppo Lehto Huk, historioitsija yhteiskuntakriitikko ja eduskuntavaaliehdokas 2023 eduskuntavaaleissa Pirkanmaalla


-------------------
Viimeisimpiä uutisia 13.4.2022 Kiirastorstaita ennen: "Zelenskyi ehdottaa oligarkin vaihtoa sotavankeihin.
Tämä kaikki Ukrainassa tapahtui yöllä: 
Siviiliuhrien määrä kasvaa Ukrainassa sitä mukaa, kun kuolonuhreja löydetään ja rekisteröidään. Mariupolissa on pormestarin mukaan kuollut 21 000 siviiliä sodan aikana".
--------------
Biden otti kunnolla kantaa aamusta 13.4.2022: Joe Biden syytti ensimmäistä kertaa Ryssän sotarikollista valtiota ja sen sotarikoksien takana olevaa valtiojohtoa kansan­murhasta – Presidentti on aiemmin välttänyt sanan käyttöä, Zelenskyi kiitti puheesta.
  
”Perheenne budjetti, kykynne täyttää bensantankkinne, minkään näistä ei pitäisi riippua siitä, että toisella puolella maailmaa oleva diktaattori julistaa sodan ja syyllistyy kansanmurhaan”, Biden sanoi.
----------

Володимир Зеленський
@ZelenskyyUa
Ukrainan presidentti kiitti twitterin kautta:
-------------
  
  Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi kiitti Bideniä hyvin nopeasti presidentin puheen jälkeen ja sanoi samalla, että sanallisen tuen lisäksi Ukraina tarvitsee lisää sotakalustoa.

”Totuuden sanoja todelliselta johtajalta. Asioiden kutsuminen niiden oikeilla nimillä on välttämätöntä taistellessa pahuutta vastaan. Olemme kiitollisia Yhdysvalloille toistaiseksi saamastamme avusta ja tarvitsemme pikaisesti lisää raskaita aseita Venäjän uusien julmuuksien estämiseksi”, Zelenskyi kirjoitti Twitterissä 

---------------------------------
Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa 2023 Katso googlehaulla lisää kuva 28.3.2022 Tampereelta pic8Tamperelainen eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto Huk, historioitsija yhteiskuntakriitikko muistuttaa:

Katsokaa millaiset perslävet ovat nykyisessä eduskunnassa ajaneet maanpuolustustamme alas suosien heikkouttamme Ryssän hyväksi ja valuttaneet varantoja vastikkeetta miehittäjä-Ryssän hyväksi erilaisina lähialueyhteistyömäärärahoina, kuten myös salliessaan Fortumin sijoitukset miehittäjä-Ryssälään. 

Nyt seurauksena Ryssälään sijoitettujen miljardisijoitusten katoaminen, samaan aikaan ei mitään vingahdustakaan aluepalautusten etenemisestä.


Samoin on syytä kyseenalaistaa Afrikkaan vastikkeetta upotetut ja edelleen jatkuvat vastikkeettoman miljardit, mitkä käytännössä vain velkaannuttavat Suomea.

Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa 2023 Katso googlehaulla lisää kuva 28.3.2022 Tampereelta pic2
------------------------------------------------------------------------------
Eduskuntavaalit Tampere Pirkanmaa valkoisen suuremman Suomen kansanedustajaehdokas Seppo Lehto käytettävissänne:

------------
Ukraine is defending Europe against Russian warcriminal imperialism
Suomelle Natojäsenyys 2022 tavoitteena. Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere

Nyt on liian kauan viivytellyn Natojäsenyyden aika Suomelle ja Ruotsille jottemme ole yhtä yksin kuin Ukraina parhaillaan Ryssän sotarikosten kohteena:

ukraine counters areas map 27032022
Seuraavaksi on aluepalautusten aika kaikille miehittäjä-Ryssän sotarikosten uhreille Suomesta Saksaan Ukrainaan Georgiaan Japaniin etc

--------------------------------------------------------

---------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti