keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Ehdokashuomioita eduskuntavaalien ehdokasasetteluista ja eduskuntavaalien ehdokkaista sekä taustoistaan, motiiveistaan eduskuntavaaleissa eurovaaleissa 2019


Ehdokashuomioita eduskuntavaalien ehdokasasetteluista ja eduskuntavaalien ehdokkaista sekä taustoistaan, motiiveistaan eduskuntavaaleissa eurovaaleissa 2019

Osa 1: Kepulit, demarit, kokoomustahojen vokkiliiketoiminta pois kansaltamme, se on totuus:


Suurinta osaa kellokkaista ei kiinnosta kuin rahat omaan liiviin ja puolueelle. Ehdokkaiksikin kelpaa vain ne usein "munattomat" joilla ns. luottotiedot kunnossa, ei rikosrekisteriä, ei elämänkokemusta, ei lapsia, ei yrittäjätaustaa, ei hajuakaan verotuksesta, ei syy- ja seuraussuhteiden taustaa. 

Monille eduskuntaehdokkaille / eurovaaliehdokkaille tärkeää vain se että leimaudutaan ns. johtajakellokkaiden seuraan vaalikuvissa, ilman omaa osaamista ja identiteettiä ?

Itse luovuin 1:n miehen sodasta tätä mielettömyyttä vastaan Don Quijote tapaan nyt

https://pirkanmaan-eduskuntavaaliehdokkaat.blogspot.com

Tyydyn ohjaamaan edes ns karvan verran mieletöntä ja epädemokraattista, syrjivää äänestystapaa tyytymällä edes hieman samoilla linjoilla olevalle Heikki Luodolle PS, vaikka ko tahon PS-listallakin juuri näitä mainitsemiani tahoja, joista osa olisi saanut jäädä kasvamaan kasvattamaan tietämystään ensin yhteiskunnasta ennen ehdokkaaksi pääsyään / hyväksymistään.  Yhteenvetona: Lunta niskaan näille eri puolueiden "portinvartijoille" farisealaisina ylipappeina:

Äänestäjiä ja itseään kusetetaan hallituksessa, eduskunnassa erilaisilla katteettomilla "arvopohja"-käsitteillä, mitkä paljastuivat hallituskauden aikana kusetukseksi alun jo julkiepäilyjen jälkeen. 

Ko Vuosi 1984 kirjan tapainen "arvopohjan" epäily itsessään oli jo "rasismia" ja syy käynnistää oikeusministeriössä "vihapuhe"-kampanjat, jottei hallituksen kusetukset paljastu:


Valitettavaa on että olennaistahan ei ole miten asiat ovat, vaan miltä ne saadaa näyttämään. Tämä puute näkyy "arvopohja"-väitteinä PS-puolueessakin, vaikka se puolueena itse on saanut kärsiä vastaavasta vatuloinnista juha sipilän ja petteri orpon temppuilun takia.

Suomalaisten sisäisellä ja ulkoisella turvallisuudella ei ole hevonvitun väliä, kunhan vain itsellä on turvamiehet veronmaksajien lukuun kuten sisäministeri-statuksella olleilla petteri orpolla ja nyt kai mykkäsellä:


Surulliselta on tuntunut henkilökohtaisesti itsestäni PS:n toiminta James Hirvisaaren, Jani Viinikaisen, Tuukka Kurun ja Terhi Kiemunki tahojen hyllytykset PS-puolueesta. 


Kuka suomalaisten asiaa ajaa sillä että tingitään suomalaisuuskäsitteestä ja suomalaisuuden perinteisistä arvoista?


Kokoomuksen petteri orpon, kepulien juha sipilän hallituksen tavoitteet ovat onnistuneet luomaan silvotusta tynkä-Suomesta sotarikollisten ja lastenraiskaajien paratiisin suomalaisten veronmaksajien lukuun, sekä luomaan turvallisuusvajeen suomalaisille omassa kasvu- ja elinympäristössään:



Monilla puolueilla mainittu "keskenkasvuisuus" ja tietämättömyys historiasta ja siitä miten maa makaa on vielä olemattomampaa on sitten kyse kommareista (vasemmistoliitto, vihreät) tai SKP:n hallinnossa ottaneesta kokoomuksen ja kepulien ehdokkaista. Tietotaito on monilla kaupunkilaisvihreiden tapaan: "Sähkö tulee pistorasiasta". 

Joka puolueessa tämä sama asia korostuu kun katsellee näitä 20-30 v ehdokkaita joilla ei vielä ole vasta kuin elämän eteinen edessään.

Hallituksen eri puolueet kellokkainaan luottavat äänestäjien lyhyeen muistiin mm Caruna sähkönsiirtoverkkojen myynnissä australialaisille sijoittajille, Kemiran pilkkahintaan myynnissä Norjaan jne.

Oikea kansallinen arvopohja mikä on ollut kestävää ja minkä pitäisi olla edelleen kestävää on jääkäriemme, waffen-SS miestemme toiminta, eikä turhanaikainen ryssäläinen  / bryssäläinen paskanjauhanta mitä suurin osa kellokkaistamme harrastaa nytkin eduskunta- ja eurovaaliehdokkaina, sekä istuvina kansanedustajina eduskunnassa.


Tamperelainen Seppo Lehto, monen alan yrittäjä, Huk, yleisimpien eurooppalaisten kielten taitaja
4 lapsen isä, demlarottien ja monikulttiuskovaisten rikosuhri
https://tuomionpurku.blogspot.com



------------------------
Eduskuntavaalit Pirkanmaa silvottu tynkä-Suomi 2019
https://eduskuntavaalit-pirkanmaa.blogspot.com/
-------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti